Asiakas kaiken keskiössä, iästä riippumatta

| kesä 7, 2018 | Yhteistyö ja kehitys

Valintojen maailma

Asiakkaan näkökulmasta taksialan lakimuutos vaatii valppautta ja tietoutta palveluntuottajan valintaa varten. Jatkossa me taksiyrittäjät tulemme itse päättämään milloin palveluitamme tarjoamme ja miten tulemme hinnoittelemaan ne. Huomioitavaa kuitenkin on se, että hinta kyydille tulee olla asiakkaalla tiedossa ennen kyydin alkamista

Avoimuus & Yhteistyö

Yritysten, jotka tarjoavat asiakkailleen kuljetusta, on päätettävä ennen kuljetusta tarjoavan palveluntuottajan valintaa minkälaista palvelua he haluavat tarjota matkustajalleen. Halutaanko matkustajalle tarjota korkeamman luokan kuljetus mustalla tunnuksettomalla edustusautolla, vai sopiiko tilanteen luonteeseen tavallinen kuvullinen taksi. On pohdittava myös saako kyydityksen kulkuun liittyä kuljetusten yhdistelyä hinnan madaltamiseksi.

Yritysten tulee huomioida markkinoiden vapautuva hinnoittelu ja pidettävä itse huoli siitä, että kuljetusta tarjoava kumppani jota käytetään, on omaan tarpeeseen kilpailukykyisesti hinnoiteltu. Taksialan lainsäädännön uudistuminen tuo markkinoille uusia toimijoita, joiden vakaa aikomus on helpottaa asiakkaiden matkojen hankkimista. Tästä syystä hyvien uuden tyyppisten palveluiden kirjo tulee lisääntymään markkinoilla oleellisesti. Myös minä olen miettinyt ratkaisuja näihin haasteisiin asiakkaan näkökulmasta.

”Myös minä olen miettinyt ratkaisuja näihin haasteisiin asiakkaan näkökulmasta.” 

Yksi ratkaisu tähän haasteeseen on, se että olen aina ollut ja tulen olemaan valmis tekemään avoimesti yhteistyötä eri toimijoiden kanssa voidakseni palvella niin omia kuin muidenkin asiakkaita paikkakunnasta riippumatta. Uskon lämpimästi, että avoimuus rantautuu hitaasti, mutta varmasti alallemme nykyhetkeä vahvempana.

 

Palveluita Turvaamassa Sinulle

Tarjoan asiakkailleni juuri heidän toiveidensa mukaisen palvelun ja olen valmis suosittelemaan heille myös muita toimijoita alaltamme tarvittaessa. Tähän palvelulupaukseen liittyen PTS on luonteva valinta kumppaniksi. Yhtiön kontaktiverkoston ja toiminnan avulla, voin olla varma, että asiakas saa arvojensa mukaisen palvelukokonaisuuden. Asiakas päättää mitkä tekijät ovat merkittäviä kuljetusta hankkiessa. Oli se mitattavissa euroissa, palvelun laadussa tai joustavuudessa, minä ja PTS olemme etsimässä juuri oikeat vaihtoehdot Sinulle.

”etsimässä juuri oikeat vaihtoehdot Sinulle.”

Varmistaakseni aidosti avoimen ja puolueettoman näkökulman tuleviin muutoksiin, halusin yhdessä kahden muun yrittäjän kanssa palkata Lempääläläisen nuoren tutustamaan alaamme nykyisen ja uuden lain aikana. Voit kurkata hakemuksemme tästä: Seikkailu Kesäduuniksi.

Tulemme luonnollisesti jakamaan tämän nuoren seikkailuja aktiivisesti somessa, antaaksemme niin muille alalla toimiville yrityksille kuin asiakkaillekin pilkahduksen asiakaskokemuksen laadusta. Analysoimme ja seuraamme kuljettuja matkoja myös itse kehittääksemme yritystemme toimintaa ja palveluita.

Tulen varmasti jatkossakin kokeilemaan rohkeasti erilaisia tapoja ja keinoja, jotka auttavat itseäni, omaa yhtiötäni ja muita yrittäjiä kehittämään alaamme eteenpäin.

Palveluita Turvaamassa Sinulle,

Mikko

 

ETHÄN EPÄRÖI KYSYÄ.
KYSY ROHKEASTI JA OLEMME

YHTEYDESSÄ SINUUN

Kerro missä asiassa voimme palvella Sinua. Täytä oheinen lomake ja olemme pian yhteydessä Sinuun.

[recaptcha]

Share This