KAISA LAATIKAINEN

Operative manager, Partner.

Nöyrä ja kunnioittava asenne niin asiakkaita kuin kollegoita kohtaan johon yhdistyy lappilaisittain iloinen ja positiivinen persoona. Idearikkaus jota ohjaa pilkun tarkka yksityiskohtien viilaus vie aika ajoittain kollegat äärirajoille, mutta aina asiakkaan hyväksi. Tarkoitushan on tärkein?

Asiakaspalvelu ja ihmisten kanssa tekeminen ovat arjen voimavaroja joista ammennan onnistumiset. 

Osoite

Kaipionmäentie 9 E
37570 LEMPÄÄLÄ

S uuren kaupungin hektisyys ja palveluiden helppo saavutettavuus ei ollut arkeani nuorena, sillä aloitin elämäntaipaleeni Kemijärvellä. Kaukana monista sen aikaisista edistyksellisistäkin asioista. Muutimme varhaisessa vaiheessa Rovaniemelle jossa palvelutarjonta on vahvasti keskittynyt matkailuun linkittyvien palveluiden ympärille. Tosin itse en vielä osannut hahmottaa miten loistavasti niin sanotut arjen asiat oli onnistuttu valjastamaan kansainvälisiksi vetovoimatuotteiksi, alueellisesti ja pitkäjänteisellä yhteistyöllä yli toimialojen. Itselleni siinä ei ollut mitään ihmeellistä jos porot päättivät olla kirjaston oven edessä nauttimassa auringosta tai puhtaan luonnon läheisyys.

Työllistyminen matkailualalle olikin luontainen valinta ja hotelli-, ravintola- ja kokoustoiminta tulivat tutuksi hieman alle 13 vuoden mittaisella urallani Restel Oy:ssä. Etäisyydet, eri asiakasryhmien odotukset sekä elämystalous, unohtamatta kiireettömyyden tunnetta palvelukokemuksessa  olivat arvokkaita oppeja itselleni näin riittävältä etäisyydeltä tarkasteltuna. Vaikka muutin jo alkuvuodesta 2007 Tampereen kautta Valkeakoskelle, niin en ole onnistunut kadottamaan murrettani täysin.

Pirkanmaalle saapuessani huomasin nopeasti, että asiakassegmentit ja asiakkaiden ostokäyttäytyminen poikkeavat monelta osin Pohjois-Suomesta, toki varmasti osansa on ollut myös digitalisaation voimakkaassa kehityksessä. Kehitys mahdollisti myös viimeisimmän työtehtäväni Restel Oy:ssä, jossa sain luoda ja rakentaa Pirkanmaan alueelle yhteisen aluemyyntikeskuksen. Projektin jälkeen vastuualueeseeni linkittyi myyntitoimintojen lisäksi kokous- ja ravintolapalveluiden Revenue Management.

Siirtyminen Restamax Oyj:in myyntipäälliköksi oli seuraava etappi, jossa oli vastassa haaste saada kehitettyä yhtiön myynti- ja varaustoimintoja kohti modernia myyntipalvelua. Vajaan kahden vuoden jälkeen toimintoja oli saatu loistavasti eteenpäin, mutta sisäinen tiedonnälkä vei täysin uudelle toimialalle. Vuoden 2017 alussa alkoi tutustuminen kuljetuspalvelutoimialalle Liuttu Logistiikka Oy:n palveluksessa.  Täällä oli edessäni jälleen asiakaspalvelutoimintojen kehittäminen ja modernisointi sekä tiimin näkemyksen kasvattaminen laaja-alaiseen asiakaspalveluun. Toimialassa kiehtoi suunnattomasti vuoden 2018 lainsäädännölliset muutokset ja tarkemmin tutustuttuani sen tarjoamat mahdollisuudet veikin sydämeni mennessään.

Vankka tavoitteeni on osoittaa asiakaspalvelun laadun merkitys asiakassuhteissa sekä paikallisen ja alueellisen yhteistyön voiman. Jokainen meistä on hyvä jossain ja paras lopputulos asiakkaan kannalta saadaan kun ihmiset keskittyvät ja kehittyvät heidän vahvuusalueeseessaan. Työssä minua ohjaa aito halu auttaa kuljetustoimijoita murroksessa sekä tuoda paremmin yksilöllisten toimijoiden profiilia esille. Ja mikä tärkeintä, yhdistää palveluntarjoajat ja asiakkaat vaivattomasti. PTS antaa minulle tähän mahdollisuuden.

Jokainen yksilöurheilijakin tarvitsee huoltojoukon tuekseen onnistuakseen tavoitteessaan, siksipä yhteistyön vipua ei voi liiaksi korostaa.

OTA YHTEYTTÄ

11 + 5 =

”Jokainen pelaaja on yhtä tärkeä maalin tekemiseksi oikeaan päähän.”

Share This