Kilpailutuksen päätös: Henkilökuljetuspalvelutoimija valittu

| joulu 20, 2018 | Toimialan uutiset

business Tampere yhteistyössä SAS:n ja meriatatur -matkatoimiston kanssa

aloittaa palvelupilotoinnin reitillä Rauma – Pori – Tampere-Pirkkalan lentokenttä. Palvelutoimija on valittu 20.12.2018.

Palvelupilotointi edistyy

Business Tampere aloittaa palvelupilotoinnin yhteistyössä SAS:n ja Meriatur -matkatoimiston kanssa kevään 2019 suorien Malaga lentojen yhteyteen. Tavoitteena on kehittää seudullista yhteistyötä sekä Tampere-Pirkkala lentokentän tavoitettavuutta vähähiilidioksisen matkaketjun näkökulmasta.

Pilotoinnin avulla halutaan rakentaa pysyvä palvelu pitkällä tähtäimellä. #kotikenttäetu.

Palvelutoimijaksi valikoitui Rauman Tilataksipalvelu Oy

Kilpailutuksen toimeksiantaja, Marja Aalto, Business Tampere on tehnyt päätöksen määräajassa vastaanotettujen tarjousten pisteytyksen jälkeen. Pisteytys kilpailutuksessa rakentui hinnan (40pist.), kaluston (20pist.), Kokonaisvaltaisen palvelun ja joustavan palvelun (30pist.) ja kokemuksen (10pist.) mukaisesti.

Pisteytyksen perusteella valittu palvelutoimija: Rauman Tilataksipalvelu Oy, pisteet 87/100.

Muut palveluntarjoajat pisteytettiin oheisesti:

Lyttylän Liikenne Oy, 85 /100. 

Paufa Oy, 76/100. 

Matka-Jortikka T:mi 34/100. 

 

Vertailtava hinta laskettiin yhdensuuntaisen kuljetuksen mukaisesti ja jokaisen reitin yhteenlasketulla hinnalla kolmella auton kokoluokalla mitattuna. Mahdollisesti muut tarjotut autoluokat hintoineen vaikuttivat kokonaisvaltaisen palvelun ja palvelun joustavuuden pisteytyksessä positiivisesti.

Tarjousten tasapuolisen arvioinnin vuoksi vertailtavat autoluokat olivat: Bussi 1-3 ja näin ollen tila-autolle annettu tai antamatta jäänyt hinta ei vaikuttanut vertailun tulokseen hinta kohdassa.

Kilpailutuksen päätös

Palvelupilotoinnin ensimmäinen vaihe on henkilökuljetuspalvelutoimijan kilpailutus ja valinta. Kilpailutus on toteutettu ja palvelutoimija valittu pisteytyksen perusteella.

Päätökseen on mahdollista esittää oikaisupyyntö 14 vrk kuluessa ja oikaisupyynnöt tulee esittää sähköpostitse kilpailutuksen toteuttaneelle Business Tampereen yhteistyökumppanille, PTS Finland Oy:lle osoitteeseen: kaisa.laatikainen@ptsfinland.com

Palvelusopimus tehdään valitun palvelutoimijan kanssa jo ennen oikaisuajan päättymistä palvelupilotin käynnistämiseksi viivytyksettömästi.

Kilpailutuksen kautta valittuun palvelutoimijaan ollaan yhteydessä perjantaina 21.12.2018 palvelupilotointisopimuksen solmimisen johdosta. Kilpailutukseen osallistuneille palvelutoimijoille on lähetetty sähköpostitse ilmoitus päätöksestä.

Kilpailutuksen lisätiedot

Kilpailutukseen ja pilotoinnin yksityiskohtiin pääset tutustumaan oheisista linkeistä tarkemmin:

 

ETHÄN EPÄRÖI KYSYÄ.
KYSY ROHKEASTI JA OLEMME

YHTEYDESSÄ SINUUN

Kerro missä asiassa voimme palvella Sinua. Täytä oheinen lomake ja olemme pian yhteydessä Sinuun.

[recaptcha]

Share This