Kotiin kiitos

| heinä 2, 2018 | Yhteistyö ja kehitys

Kuljetus voi kruunata tilaisuuden

Suomen kesä on täynnä erilaisia tapahtumia, tilaisuuksia sekä juhlia ja olemmekin päässeet tänä vuonna nauttimaan niistä poikkeuksellisen aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Onnistuneiden tapahtumien ja tilaisuuksien takana on aina osaava tiimi sekä yhteistyöverkosto varmistamassa tapahtuman jokaisen vaiheen niin, että kävijät palaavat paikalle silloin kun tapahtuma järjestetään uudelleen. Jos jokin osuus tapahtuman aikana ei ole onnistunut ja yhtenäinen muiden tapahtumapolun osien kanssa, jää kävijälle olo epäonnistuneesta tai ontuvasti järjestetystä tapahtumasta. Tällöin emme voi automaattisesti odottaa häntä paikalle ensi kerralla. Mielessä on pidettävä aina, että myös tapahtumaa järjestäessä on ajateltava asioita asiakkaan näkökulmasta.

Yhteistyöverkosto

”Onnistuneiden tapahtumien ja tilaisuuksien takana on aina osaava tiimi sekä yhteistyöverkosto”

Tapahtumapolku saa alkunsa asiakkaan lähtiessä kulkemaan kohti tapahtumapaikkaa. Tapahtumien kävijät odottavat saavansa turvallisen, laadukkaan ja kilpailukykyisesti hinnoitellun kyydin tapahtumapaikan ja kodin välillä. Riippuen tapahtuman luonteesta ja siitä tarjoaako tapahtuman järjestäjä kuljetuksen kävijöilleen, on hyvin tavanomaista, että asiakkaan ensivaikutelma tapahtumasta syntyy jo kuljetuksen aikana. Me haluamme varmistaa kanssasi, että tapahtumastanne jää kävijöille onnistunut ensivaikutelma ja tapahtuma saa arvoisensa päätöksen.

Viimeisen silauksen tapahtumassa asioinut henkilö saa onnistuneesta kuljetuksesta kotiinsa. Kuljetusten onnistumiseen vaikuttavat ensisijaisesti kuljetuksen saapuminen, kuljettajan rooli sekä kuljetuksen hinta, jos asiakas vastaa itse maksusta. Tähän asti taksikuljetusta tilatessa on voinut luottaa, että kuljetuksen hinnalle on ollut kattoraja ja että, palveluita on saatavilla myös pienemmillä paikkakunnilla vuorokauden ympäri. Markkinoiden ja hinnoittelun vapauduttua palveluntarjoajien kilpailuttaminen ja valinnan teko sekä ennakkotilauksen merkitys korostuu. Jos järjestäjänä hoidat asiakkaiden kuljetuksen, on oltava tietoinen muuttuneesta lainsäädännöstä ja asioista jotka vaikuttavat palveluiden saatavuuteen ja laatuun.

”valinnan teko sekä ennakkotilauksen merkitys korostuu” 

 

Esimerkkejä miten tapahtuman kuljetus voidaan järjestää:

  • Vieraiden kuljetus yhtäaikaisesti hotellilta juhlapaikalle ja illalla kuljetus on joustavasti kahden tunnin ajan juhlapaikalta hotellille
  • Kuljetus etukäteen suunniteltua reittiä pitkin juhlapaikalle jolloin vieraat voivat nousta kyytiin reitin varrelta tai heidät noudetaan koti-osoitteista
  • Tilaisuudessa on henkilö paikan päällä ohjaamassa paluukuljetustilauksia ennakkoon varatuille taksiautoille jolloin taksin saanti on nopeampaa ja varmistettu

 Me olemme halukkaita auttamaan Teitä muutokseen liittyvissä asioissa. Kilpailutamme ja suunnittelemme asiakkaidemme kuljetuksen juuri heidän tarpeidensa mukaisesti. Oli kyseessä Premium tai VIP-tason kuljetus tai hieman edullisempi kyyti suuremmalle väkijoukolle, pystymme kumppaneidemme avulla laatimaan oikeat ratkaisut juuri Teille. Kumppanimme ovat tarkoin auditoitu ja he ovat sitoutuneita yhteiseen palvelulupaukseemme, joten pystymme takaamaan juuri toivotun mukaisen kuljetuksen tilanteessa kuin tilanteessa.

”ensivaikutelma tapahtumasta syntyy jo kuljetuksen aikana.”

Rakennamme asiakkaidemme kanssa portfolion siitä, minkälaiset asiat vaikuttavat kuljetusten järjestämiseen ja niiden kustannuksiin. Me kokoamme yhteen erilaiset henkilökuljetusten palveluntarjoajat ja asiakkaamme saavat palvelukokonaisuuden yhdestä paikasta, vaivattomasti ja aikaa säästäen.

Parhaita Tapahtumia Suomalaisilla palveluilla, paikallisesti.

Haluamme jakaa osaamistamme ja tietotaitoamme muuttuneeseen lainsäädäntöön liittyen myös Teille, varmistaaksemme jatkossakin onnistuneet tapahtumat sekä luottamuksen suomalaisiin kuljetuspalveluihin.

Tapahtumarikasta kesää toivottaen,

Kaisa

 

ETHÄN EPÄRÖI KYSYÄ.
KYSY ROHKEASTI JA OLEMME

YHTEYDESSÄ SINUUN

Kerro missä asiassa voimme palvella Sinua. Täytä oheinen lomake ja olemme pian yhteydessä Sinuun.

[recaptcha]

Share This