Lupaus palvelun pysymisestä maaseudulla

| kesä 5, 2018 | Toimialan uutiset

UUSIA INNOVATIIVISIA TOIMIJOITA

Taksilain uudistuessa, me autoilijat tulemme päättämään missä ja miten tulemme tarjoamaan palveluitamme. Useat ovat ymmärrettävästi huolissaan, tulevatko maaseudun tutut autoilijat siirtymään kotikylältään suurien kaupunkien vilskeeseen. Mielestäni muutos tuo kuitenkin vapauksia jokaiselle kiinnostuneelle aloittaa taksipalveluiden tarjoaminen kevennetyin edellytyksin. Voimme siis odottaa myös maaseudulle uusia innovatiivisia viraapelitoimijoita rikastuttamassa maaseutua, mönkkärikuskeja kovasti jo odotellaan. Uskon myös, että jokaiselle innokkaalle toimijalle löytyy varmasti mahdollisuudet onnistua.

Maaseudun asiakas

Varmasti monia maaseudun asukkaita, kuten ikäihmisiä ja perheen vanhempia mietityttää miten jatkossa tulisi toimia. Kuinka päästä lääkäriin tai sovittuun paikkaan sovitussa ajassa, jos kyydin saatavuudesta tai palvelun tasaisesta laadusta ei ole takeita. Yrittäjinä tehtävänämme on luoda asiakkaalle luottavainen ja turvallinen olo siitä, että huolehdimme hänet edelleen oikean paikkaan, oikeaan aikaan hänen tarpeensa huomioon ottaen.

Maaseudun asukkaat tulevat tarvitsemaan luotettavia kuljetuspalveluitamme jatkossakin. Monien mielikuva taksinkuljettajan työstä on ainoastaan autolla ajamista kylän raittia pitkin, vaikka todellisuudessa ajamista tärkeämpi tehtävämme on asiakkaasta huolehtiminen. Asiakas odottaa kuljettajaltaan turvallisuutta sekä luotettavuutta, juuri kyseiseen hetkeen sopivalla tavalla.

Varsinkin maalla, meitä tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa.”

Avain laadukkaaseen palveluun

Asiakkaamme odottavat kuljettajaltaan kuuntelevaa korvaa huoliensa keskellä, tai vastaavasti täyttä hiljaisuuttaa pitkän matkansa jälkeen saapuessaan kuljettajan kyydittäväksi. Usein asiakkaasta huolehtiminen ikäihmisten kohdalla tarkoittaa läsnäoloa ja auttamista arjen askareissa, kuten ruokaostosten kantamista tai oikean pullapitkon valinnassa auttamista. Kuljettajan pienillä teoilla on iso merkitys asiakkaalle. Palvelualtis kuljettaja on avain laadukkaaseen palveluun.

 On palvelualtis kuljettaja. ”  

Lupaukseni 

Lupaan asiakkailleni, että ainakin täällä missä itse autoilen, toimin ihan samallalailla kuin ennenkin. Tulen jatkossakin tarjoamaan asiakkaalleni siistin ja kohtuuhintaisen taksipalvelun. Kehotankin taksinkäyttäjiä tutustumaan ja etsimään itselleen juuri omiin tarpeisiin sopivan palveluntarjoajan, kyydin sujuvuuden takaamiseksi.

Se miten ylipäänsä maaseutujen kuljetusten käy, näemme vasta kun uusi laki on astunut voimaan ja valinnanvapaus palvelun tarjoamisesta alueellisesti koittaa. Akaassa homma toimii huomennakin.

”Akaassa homma toimii huomennakin.”

Uskon vahvasti, että meidän maaseudulla toimivien yrittäjien ei ole tarpeellista siirtyä oman toiminta-alueemme ulkopuolelle, ainakaan pysyvästi. Tilaisuuden tullen, ainakin itse autan mielelläni lähikuntia kiireen keskellä, alamme palvelun uskottavuuden takaamiseksi.

Seppo

ETHÄN EPÄRÖI KYSYÄ.
KYSY ROHKEASTI JA OLEMME

YHTEYDESSÄ SINUUN

Kerro missä asiassa voimme palvella Sinua. Täytä oheinen lomake ja olemme pian yhteydessä Sinuun.

[recaptcha]

Share This