Mikko Kivelä

Partner.

Rutiininomainen arki ei ole minua varten. Elän vahvasti hetkessä ja hetkistä, vaikka samalla suunnittelen pitkäjänteisesti tulevaisuutta ja oman liiketoiminnan kehittämistä eteenpäin. Uskallan rohkeasti kokeilla ja tutkia mahdollisuuksia, koskaanhan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan.

Osoite

Kaipionmäentie 9 E
37570 LEMPÄÄLÄ

T oijalasta junan tuoma, leppoisa Lempääläinen kuvaa aika napakasti minua. Lempäälässä olenkin asunut lähes koko ikäni. Vapaa-aikani vietän energisen alakoulu-ikäisen tyttäreni kanssa.

Nuoruuteni kaikki vapaa-aika kului autotallissa ystäväni kanssa polkupyöriä, mopoja ja vuosien myötä myös autoja korjaillessa. Olen aina tykännyt tehdä asioita käsilläni, sillä mielestäni on hienoa nähdä omien kättensä jälki. Koulumaailmassa toimin kovin mukavuuspainotteisesti, eikä koulutieni ollut kovin menestyksen täyteinen. Kaksoistutkinnon jälkeen jatkoin opintojani koneautomaation parissa Tampereen ammattikorkeakoulussa.

Armeijaan mennessäni mietin mistä viikonloppuisin saisin hieman tuloja peruspäivärahan lisäksi. Siitä mietteestä alkoi taksinkuljettajan urani. Ajoin viikonloppuja useammalle autoilijalle, mutta jaoin tutuille asiakkaille omaa numeroani, koska olin joka viikonvaihde töissä. Sitä kautta pääsin luontevasti vaikuttamaan tulotasooni. Syksyllä 2003 aloitin toisen vuoden Tampereen Ammattikorkeakoulussa, joka ei todellakaan tuntunut omalta paikaltani ja laitoinkin taksilupahakemuksen ELY-keskukselle. Taksilupani myönnettiin lokakuussa 2003 ja siitä sitten saman vuoden joulukuussa alkoi urani yrittäjänä, 22 vuotiaana nuorena miehenä. Ajattelin heti alusta alkaen etten halua istua taksiasemalla vaan halusin tehdä työni niin hyvin, että asiakkaat haluavat palata kyytiini. 2007 aloin kasvattamaan yritystäni pala kerrallaan ja tänään palvelemme asiakkaitamme kuudella ajoneuvolla Lempäälässä sekä Valkeakoskella. Tänään ja yhä vahvemmin tulevaisuudessa meidän valttimme on paikallisuus ja asiakaspalvelun laatu. Varmasti huomata saattaa, että olen erittäin yrittäjähenkinen ja siksipä nautinkin muutoksen tuomista mahdollisuuksista.  Odotan suurella innolla heinäkuun tuomaa lakimuutosta.

Yrittäjän taipaleellani olen saanut kunnian toimia erilaisissa alaan liittyvissä luottamustoimissa. Lempäälän Taksiautoilijat Ry:n paikallisyhdistyksen puheenjohtajana 8 vuotta ja Tampereen Aluetaksi Oy:n hallituksessa 5 vuotta. Uskallan todeta, että yksi suurimmista saavutuksistani on ollut Lempäälän Taksiyhdistyksen palveluksessa vanhankantaisen ajattelumallin kääntäminen kohti asiakaskeskeistä näkökulmaa. Tässä työssä ei ollut oikotietä, mutta vahva tahtotila ohjasi muutosten eteenpäin puskemisessa.  Lempäälän seudulla toimitaankin useissa asioissa suunnannäyttäjinä ja näitä tarvitaan. Nämä tehtävät ovat olleet myös vahvasti osaltaan auttamassa minua muodostamaan kuvaa tulevasta henkilöliikennemarkkinasta.

PTS tarina on alkanut ajatuksesta mitä muuta liiketoimintaa tuleva lakimuutos tuottaa. Tarinassa on kerätty samoin ajattelijat luottamuksen turvin yhteen ja tässä kohtaa on hienoa todeta, että kaikki on mennyt ajatuksen tavoin maaliin. Ja tässä tapauksessa maaliin potkaisun onnistumisesta tuulettaa kanssamme asiakas.

Keskustelen oikein mielelläni omista ylä- ja alamäistä ja olen aina valmis auttamaan. Uskon vilpittömästi, että siinä molemmat osapuolet voittavat.

OTA YHTEYTTÄ

10 + 15 =

”Jos et omista kristallipalloa, niin yrittämällä ainakin selvität lopputuloksen.”

Share This