Old Way – New Way, mitä tietä sinä kuljet?

| heinä 5, 2018 | Yhteistyö ja kehitys

vapautuneena kohti uutta tietä

Uusi arki ja uudenlaiset kujeet ovat vauhdilla lähteneet kuljettamaan meitä kohti tulevaa. Nyt kun muutama päivä on kulunut uusiin muutoksiin tutustuessa, oloni tuntuu vihdoista viimein vapautuneelta. Muutos luo itselleni vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia kehittää omaa liiketoimintaani huomattavasti laajemmin kuin ennen. Pystymme jatkossa yhdessä kuljettajieni kanssa tarjoamaan taksipalveluita entistä enemmän laatuun panostaen ja sellaisella kapasiteetilla kuin itse haluamme. Toisin sanoen, saamme kulkea takki auki juuri siellä missä huvittaa.

Innostuneisuus ja luotettavuus 

Työntekijäni ovat olleet mahtavalla asenteella mukana muutoksessa. Porukasta huokuu innostuneisuus uusia asioita kohtaan. Vaikka alkuun käyttämämme työlaitteet sakkasi, on näistäkin haasteista selvitty läpi kunnialla. On hienoa toimia esimiehenä porukalle, joka näkee muutoksen avoimin ja positiivisin mielin. Olen itsekin intoa täynnä juuri tämän asian ansiosta ja uskonkin, että tulevaisuudessa pystymme yhdessä mihin vain.

”Porukasta huokuu innostuneisuus uusia asioita kohtaan.”

Olen varma, että asiakkaamme ovat yhtä jännittyneitä uudesta tilanteesta kuin me ratin takana istuvat. Enää taksitolpalla ei uskalleta hypätä ensimmäiseen auton kyytiin, vaan mietitään ja vertaillaan hintoja jo mahdollisesti hyvissä ajoin ennen kyydin tilaamista. Maaseudulla asiakkaan on helpompi valita kyyti johon hypätä, sillä palveluntuottajia on vain muutamia ja kyydin tilaaminen tapahtuu pääsääntöisesti puhelinsoiton avulla.

 

Aidosti harkittuja ratkaisuja

Moni isoista palveluntarjoajista on tuonut ratkaisuja helpottaakseen asiakkaidemme prosessia kuljetuksen tilaamisen suhteen. Puhelimiin on mahdollista ladata erilaisia sovelluksia, joiden avulla asiakas pystyy tilaamaan kyydin itsellensä ja arvioimaan kyydille jäävää kustannusta. Osa applikaatioista tuo asiakkaalle mahdollisuuden maksaa kyydin ennakkoon, jolloin voi varmistua siitä ettei yllättäviä kustannuksia synny. Ainakin omat asiakkaani ovat ottaneet uudet taksani ilolla vastaan. Uskon, että jatkossakin suurin osa asiakkaistamme valitsevat tutun palveluntarjoajan, jonka on todennut luotettavaksi.

”ettei mikään olisi peruuttamatonta.” 

Viikonlopun aikana monet yrittäjistä julkaisivat palveluidensa hinnastoja omissa sähköisissä kanavissaan näyttääkseen avoimesti minkälaisella hinnalla he jatkossa kuljetuksiaan tarjoavat. Suuria yllätyksiä hinnoittelun suhteen emme ole vielä saanet nähdä, mikä olikin odotettavissa. Joukosta tietenkin löytyi ylilyöntejä. Mielestäni jokaisen tulee tehdä niin miten parhaakseen näkee, mutta suuria muutoksia tehdessä kannattavuuden huomiointia ei tulisi unohtaa. Mielestäni jokaisen yrittäjän on turvallisinta tunnustella uudenlaista tilannetta ja tehdä harkittuja ratkaisuja niin, ettei mikään olisi peruuttamatonta. Joka tapauksessa joukostamme löytyy jo nyt mielenkiintoisia ratkaisuja, joiden toivon poikivan onnistumisia.

Tulevaisuus näyttää minkälaista arkemme tulee jatkossa olemaan. Suurimmat kilpailijamme eivät ole saapuneet vielä alalle, joten sen suurempaa hintakilpailua emme ole päässeet näkemään. Odotettavissa on, että syksyä kohti mentäessä kilpailu palveluntuottajien välillä tulee kiristymään. Itse aion ilman ennakkoluuloja ottaa tulevaisuuden tuomat tuulet innolla vastaan. Olemmehan nyt vapaita vaikuttamaan ja kehittämään toimintaamme juuri niin kuin parhaaksi näemme. Eihän tämä tämän paremmaksi voisi mennä, mitä mieltä Sinä olet?

Seppo

ETHÄN EPÄRÖI KYSYÄ.
KYSY ROHKEASTI JA OLEMME

YHTEYDESSÄ SINUUN

Kerro missä asiassa voimme palvella Sinua. Täytä oheinen lomake ja olemme pian yhteydessä Sinuun.

[recaptcha]

Share This