Pystytkö sinä luottamaan yhtä vahvasti?

| heinä 30, 2018 | Yhteistyö ja kehitys

yrityksen kantava voima

Neljä viikkoa ja yksi päivä takana uuden lain liikenteen palveluista kanssa. Lehdet kovasti kertoilee kuinka huonosti meillä menee mutta kyllä tää uus maailma tuntuu ihan hyvältä. Oon aina ollu sitä mieltä, että tässä taksihommassa ainoa tapa pärjätä, on saada hyvä ja luotettava porukka ympärilleen, jotka allekirjoittaa samat arvot kanssasi. Totuus on kumminkin se, että me myydään ihmisten tuottamaa palvelua eikä niinkään mitään kilometrejä.

”joka ikinen päätös tulevasta on tehty yhdessä kuljettajien kanssa.”

Ja sit yks pointti, miks tää eroaa muusta kuljetusalasta, meillä kyydissä kulkee aina se maksaja eikä maksajan edustaja. Siksi meidän pitää onnistua joka kerta, eikä vain myyntipuheessa. Meillä tämä muutoksen rakentaminen on koko porukan yhteinen haaste, joka ikinen päätös tulevasta on tehty yhdessä kuljettajien kanssa. Uuden taksan suunnittelivat kuljettajat. Meitä kaikkia tämä pelottaa, tilanne on vähä niinku oltais pettävällä jäällä, mutta me tehdään hommamme niin hyvin kuin pystymme ja pidämme yhtä.

Palaute

Mennyt viikonloppu ja palaute asiakkailta saa meidät jaksamaan. On hienoa huomata, kuinka median pöyhimä ala saa meidät jäyhät suomalaiset antamaan sitä kuuluisaa palautetta. Palaute oli yö liikenteessä niin hyvää että menin ihan hämilleni. Katsokaas kun olin kaks yötä oikeen ajamassa. Kyllähän tämä meidän laiva hyvin liikkuu, kun kaikki vaan soutaa. No miksikös tää liikkuu niin hyvin? No siksi, kun oon aina halunnu antaa ihmisille vastuuta ja niin oon myös tehny, silloin jokainen soutaa innoissaan samaan suuntaan. Meillä on tällä hetkellä 9 alle 25 vuotiasta työntekijää, meidän henkilöstön hyvinvoinnista sekä taloudesta vastaa 20- vuotias tyttö, kun taas välitysjärjestelmäprojektistamme vastuuta kantaa 23 -vuotias poika.

 

ikä parasta, he kyllä tietää mitä halutaan ja ihan itse osaavat viedä asioita oikeaan suuntaan. Aina multa on saanu kysyä, mutta harvoin pysyn montaa minuuttia asiassa. Oon aatellu, että mun rooli on ehkä tulevaisuudessa enempi siä tuotannon puolella ja siinähän niitä uusia kivoja ideoitakin aina heräilee. Se mitä asetin itselleni tammikuussa tavoitteekseni nimeäni kantavan yhtiön toiminnan osalta on nyt jo suoritettu. 

 

”tehdään hommamme niin hyvin kuin pystymme ja pidämme yhtä. ”

Ja koko tän tarinan ydin on nää tyypit❤

Mikko

#taksipalvelu #8 #vastuuluotavoitteita #uusiapalveluita #visitlempäälä #visitvalkeakoski #uusimercedesbenz

ETHÄN EPÄRÖI KYSYÄ.
KYSY ROHKEASTI JA OLEMME

YHTEYDESSÄ SINUUN

Kerro missä asiassa voimme palvella Sinua. Täytä oheinen lomake ja olemme pian yhteydessä Sinuun.

[recaptcha]

Share This