Seppo Mikkola

Partner.

Rehellinen maaseudun kasvatti joka seisoo vankasti sanojensa takana. Sopeutuvana ja reiluna persoonana osaan nauraa myös omille virheille ja kääntää ne voitoksi. 

Osoite

Kaipionmäentie 9 E
37570 LEMPÄÄLÄ
 

Nyt kun lähes kymmenen vuotta on kulunut ensimmäisestä päivästä yrittäjänä, voin todeta onnistuneeni. Kylmäkoskelta ponnistaneena, minusta on vuosien varrella kasvanut rautainen ja luotettava yrittäjä. Ensitöikseni nuorena poikana lähdin seuraamaan vanhempieni jalanjälkiä, joten hakeuduin opiskelemaan kolmen vuoden maatalousalan perustutkintoa Ahlmannin ammattiopistoon, ajatuksena jatkaa kotitilani toimintaa päätyönä.

 

 Opiskeluideni jälkeen päädyin maatalouslomittajaksi, jota kerkesin tekemään puolitoista vuotta taksin ajamisen ohella. Ajatuksena minulla oli investoida uuteen lypsykarjapihattoon, mutta järki kertoi toisenlaista tarinaa. Taksiyrittäjyyteen oli mahdollista ponnistaa pienemmällä investoinnilla ja riskillä, joten lähdin koittamaan siipiäni taksialalla. Tänä päivänäkin vielä maatalous on minulle harrastus ja tulevaisuudessa sivuelanto yhdessä sisarusteni kanssa.

 

Pääsin ottamaan ensikosketuksen taksinkuljettajan työhön kummisetäni taksiyrityksessä renkinä ajaessa. Renkinä ollessani, opin ymmärtämään mitä se taksinkuljettajan työ sitten oikeasti on. Kerkesin muutaman vuoden ajan huristelemaan Kylmäkoskella, kunnes päätin hankkia ensimmäisen ikioman taksilupani.  Minnekäs muualle kuin Kylmäkoskelle. Oman kylän poikia, kun ollaan.

 

Sitkeä yrittäminen ja uskominen omaan yritykseen on tuottanut tulosta vuosien varrella ja monenlaista on tullut kokeiltua sekä koettua. Ensimmäiset vuodet toimin itsenäisesti Kylmäkoskella kasvattaen asiakaskuntaani. Kahden vuoden kuluttua toiminnan aloittamisesta sain toisen ajolupani hankittua Kylmäkoskelle, jonka yhteydessä palkkasin ensimmäisen työntekijäni. Yritykseni koko kasvoi tasaista tahtia viime vuoteen saakka, jolloin hankin kolme autoa lisää Toijalaan. Tällä hetkellä yritykseni kuljetuskalusto koostuu seitsemästä erikokoisesta ajoneuvosta, joita kuljettaa yhdeksän sitoutunutta työntekijää.

 

Vakaa aikomukseni on tarjota nykyiselle sekä uudelle asiakaskunnalleni jatkossakin laadukasta, luotettavaa ja henkilökohtaista palvelua vuoden jokaisena päivänä kellon aikaan katsomatta.  Varsinkin maaseudulla, meitä tarvitaan nyt, huomenna ja tulevaisuudessa.

 

Tärkeän ystäväni Mikko Kivelän kanssa olemme jo vuosia pohtineet, miten saisimme yhdistettyä yritystemme voimavarat. Molemmat meistä kantavat luotettavaa brändiä omalla toiminta-alueellaan, joten etsimme vaihtoehtoa joka auttaisi molempien brändiä. Mikko teki ideastaan minulle ehdotuksen lähteä PTS Finlandin toimintaan mukaan, joka tuntui itselleni heti oikealta ja omalta jutulta.

 

Vahva mielipiteeni on aina ollut, että yrityksessä tulisi olla yksi omistaja, mutta nykyiset kumppanini saivat rikottua vahvan periaatteeni. Oikeiden kumppaneiden löydyttyä, ajatus tuntui hyvältä. Joten sopeutuvana persoonana huomasin, että oman mukavuusalueen ulkopuolelle hyppääminen kannatti. Koossa on huipputiimi alan rautaisia ammattilaisia. Tämän porukan kanssa oleminen ja tekeminen tuntuu itselleni luontevalta.

 

OTA YHTEYTTÄ

8 + 4 =

”Maaseudulla meitä tarvitaan nyt ja huomenna, minä aion olla siellä.”

Share This