Sirpa Tuominen

Partner.

Ihmisten hyvinvointi, suvaitsevaisuus ja tasapuolinen kohtelu ovat itselläni tärkeitä asioita.  Ihmisyys korostuu palvelussa joka hetki ja se tuo minulle voimaa ja lisäarvoa työlleni. Tiimityöskentely ja toisten arvostus sekä terve kyseenalaistaminen ovat asioita joka saa työnteon tuntumaan melkein vapaa-ajalta. Kaikkia näitä asioita haluan tuoda myös omassa työssäni esille 

Osoite

Kaipionmäentie 9 E
37570 LEMPÄÄLÄ

Olen pienestä pitäen seurannut aktiivisesti suuren maailman touhuja sopivalla etäisyydellä, Pirkkalasta käsin. Omat näkemykset tulevat usean alan työtehtävistä aina kehitysvammaisten hoitajasta päivittäistavarakaupan esimiehen rooliin. Perheemme on elänyt myös yrittäjän arkea vuosia ja olen saanut nähdä poliittisen kentän vaikutukset niin ylä- kuin alamäessä.  

Taksikuljettajana aloitin viikonloppukuljettajana jossa toimin arkityöni ohessa ja tätä jatkui vajaan viiden vuoden ajan, vakituisena taksinkuljettaja olen toiminut kolmetoista vuotta. Yrittäjän taipaleelle minua opasti mieheni Ari vuoden 2013 alussa, ja hänen neuvonsa eri käänteissä ovat osoittautuneet kultaakin arvokkaammiksi.    

Olen ollut myös Tampereen aluetaksin hallituksessa kahden vuoden ajan (2014-2016) jossa hallitustyön lisäksi sain olla mukana uusien kuljettajien koulutuksessa, tutoroinnissa sekä laaturyhmässä.  Sain kunnian olla ensimmäinen naispuolinen hallituksen jäsen yhtiön siihen astisen historian aikana.  

Hallitustyöskentelyn ansiosta tapasin yhtiön osakkaan Mikko Kivelän ja alkumetreistä alkaen huomasimme ajattelevamme samalla positiivisella vireellä tulevaisuudesta. Mikosta tuli oma peruskiveni josta oma taksiyrittäjyys on joka aamu startannut siitä lähtien vahvasti tulevaisuuteen uskoen.  

Itse olen vahvasti kiinnostunut kasvatustieteistä – sekä psykologiasta sekä työhistoriani vuoksi, mutta muutoinkin ihmisten hyvinvointi, suvaitsevaisuus ja tasapuolinen kohtelu ovat itselläni tärkeitä asioita. Tässä työssä minua kiehtoo erityisesti erilaisten ihmisten kohtaaminen ja erilaiset tarinat. Ihmisyys korostuu palvelussa joka hetki ja se tuo minulle voimaa ja lisäarvoa työlleni. Tiimityöskentely ja toisten arvostus sekä terve kyseenalaistaminen ovat asioita joka saa työnteon tuntumaan melkein vapaa-ajalta. Kaikkia näitä asioita haluan tuoda myös omassa työssäni esille.  

Henkilökuljetuksissa olen aina halunnut tarjota laadukasta palvelua, laadukkaalla kalustolla. Aikaisemmin näiden palveluiden kehittäminen on ollut haastavaa tiukan säännellyn alan lainsäädännön sekä vanhakantaisen toimialaa ohjanneen vahvan tasapuolisuuden alaisuudessa. Markkinoiden vapautuessa koen, että minulla on loistavat mahdollisuudet kehittää omaa yritystoimintaani pitkäkestoisesti yhdessä asiakkaideni kanssa, aina heitä kuunnellen.   

Nautin Suomen luonnosta, lastenlasten kanssa vietetystä ajasta sekä moottoripyöräilystä jotka antavat sopivasti vastapainoa työlleni.  Ihmisten väliset keskustelut tuovat sekä itselleni että asiakkailleni iloa sekä apua arkeen ja niistä haluan pitää kiinni. 

OTA YHTEYTTÄ

15 + 11 =

”Älä oleta, kysyminen ja asioiden varmistaminen on myös osoitus kunnioituksesta.”

Share This