Vääristyykö mielipide yksipuolisuudesta

| heinä 18, 2018 | Mielipide

Kolikon kaksi puolta

Ilokseni sain taas tänään todeta Valkeakosken sanomia lukiessani että asioinen kokonaiskuva katoaa kun mediassa nostetaan vain vanhankantaisia mielipiteitä esille. Mielipiteemme uutisointiin Valkeakosken sanomissa:

Oma päätös ratkaisee

Valkeakoskella on ollut vanhan lain aikana 32 liikennelupaa ja lakimuutoksen myötä autot ovat lisääntyneet muutamalla. Kevään aikana meidän Valkeakoskelaisten taksiyrittäjien piireissä oli jo huomattavissa, että osa yrittäjistä tulee lopettamaan epämiellyttävät sekä matala tuottoiset vuorot. Tästä syystä teimme yhdessä Taksipalvelun kuljettajien kanssa päätöksen että haluamme säilyttää omana toimintana Valkeakoskelaisille asukkaille ympärivuorokautiset taksipalvelut.

Vain kyytejä valikoiva kuljettaja kärsii.

Me muutuimme 1.6.2018

Aloitimme 1.6.2018 ajattamaan yhtä kolmesta autosta ympäri vuorokauden ja tämä helpotti myös omien asiakkaidemme palvelua, koska numeromme vastaa kellonajasta huolimatta. Uuden lain astuessa voimaan hiljaisen ajan päivystyksestä sammuivat valot muiden osalta, vain me ja toinen useamman auton yritys jatkoi tämän palvelun ylläpitämistä. On asiakkaiden kannalta kurjaa että päivystys intoa ei ole vaikka Kela että Sote ajojen sopimuksissakin velvoitetaan tämä huomioimaan. Uutisoinnissa on myös kritisoitu kuljettajien osalta sote kyyti palveluiden toimimattomuutta.

Tuomi Logistiikka Oy:n käyttämä yhdistely ohjelman ensisijainen tarkoitus on palvella asiakkaita heidän matkustustarpeissaan mutta samalla myös säästää meidän veronmaksajien rahoja koska matkat ovat kumminkin yhteiskunnan maksamia. Koska yhdistely ohjelma hakee aktiivisesti yhdistelyä suosii tämä tietenkin varattua autoa. Kuljettajan valikoidessa kyytejä taksiasemalla ei hän pääse ketjutukseen. Tämä on asiakkaan näkökulmasta hieno piirre että asiakas on samalla viivalla menee hän sitten pitkän tai lyhyen matkan. Vain kyytejä valikoiva kuljettaja kärsii.

 

On asiakkaiden kannalta kurjaa että päivystys intoa ei ole

Itse olen luonnollisesti seurannut päivittäin miten yhtiömme pärjää niin liikevaihdollisesti kuin asiakkaiden näkökulmasta muuttuneessa markkinassa ja kunnialla voin todeta, että meillä kuljettajat eivät koe kärsivänsä uudistuksesta, ei myöskään Sote välityksen suhteen, päinvastoin. Toki on totta, että muutoksen myötä olemme joutuneet uudistamaan omaa toimintatapaamme kentällä toimiessamme, joka on täysin luonnollista seurausta markkinoiden muuttuessa.

 

010 583 3969

Me Taksipalvelulaiset olemme ylpeitä että olemme pystyneet lähes yksin hoitamaan Valkeakoskella ympärivuorokautisen päivystyksen niin Kelan ja Soten sekä itse maksavien osalta vaikkakin itsemaksavat saavat palveluamme Valkeakoskella vain soittamalla palvelunumeroomme 0105833969, josta vastaamme vuorokauden ympäri.

Toivotamme sinut tervetulleeksi kyytiin, vuorokauden ajasta riippumatta.

Mikko

ETHÄN EPÄRÖI KYSYÄ.
KYSY ROHKEASTI JA OLEMME

YHTEYDESSÄ SINUUN

Kerro missä asiassa voimme palvella Sinua. Täytä oheinen lomake ja olemme pian yhteydessä Sinuun.

[recaptcha]

Share This