Parhainta tukea sinulle

Autamme kuljetusyrittäjiä kehittämään omaa toimintaansa ja tukipalveluita on tarjolla erilaisiin tarpeisiin. Oli kyse markkinoinnista, myynnistä, kuljettajavalmennuksesta tai kannattavuuslaskennasta, me tuemme. Samalla kehitämme erilaisien palvelupilottien avulla toimialaamme ja ojennamme työkaluja toimijoille, aina alan kustannusrakenne huomioiden.

Olemme koonneet valmiita aiheita, joiden uskomme auttavan sinua kehittämään yrityksesi toimintaa. Kun kuljemme yrityksessä samaan suuntaan ja olemme varmistaneet, että jokaisen tie on eheä, meillä on käsissämme menestyksen avain. Kaikki aiheet valmistellaan aina asiakaskohtaisesti, juuri sinua ja yhtiötäsi varten sekä aihealueita on yhdisteltävissä samaan kokonaisuuteen.

Muista, jokainen matka alkaa askeleesta.

Esimerkki miten voimme auttaa sinua:

Alan lainsäädännön tulkinta, menestyminen kilpailutus ja hankintaproseissa

Autamme tulkitsemaan oman yhtiösi näkökulmasta lainsäädäntöä ja sen merkitystä toiminnassanne. Mitä huomioida hinnoittelussa ja tehostaa omaa toimintaa, jotta merkityksellisissä kilpailutuksissa sekä hankinnoissa tulette huomioiduksi.

  • Lain säädännön merkitys toiminnassa, avautuvat mahdollisuudet yksilöidä omaa toimintaa ja erottautua toimijoista
  • Kannattavan ja paikalliseen markkinaan sopivan hinnoittelun rakentaminen
  • Kilpailutukseen osallistuminen ja kilpailutuksen tulkinta
  • Oman liiketoiminnan kartoitus, myynti- ja markkinointitoiminnot ja asiakashankinta

Sinä päätät miten voimme auttaa parhaiten

Valmennusta
Järjestämme kaikille kumppaneille yhteisiä valmennuksia jossa keskiössä ovat kuljettajat ja heidän osallistaminen valmennukseen. Valmennuksissa osallistujat pääsevät myös tutustumaan luontevasti kollegoihin ja pääsevät jakamaan kokemuksiaan. Kumppanuus on myös tukiverkosto, sinulle.
Tukea toiminnan aloitukseen
Koska olemme itse aloittaneet rakentamaan toimintaamme tyhjän päälle, uskomme, että me olemme myös asiantuntijoita kertomaan alamme ruusut ja risut. Voit käydä toimintasuunnitelmaasi luottamuksella kanssamme ja me kerromme avoimesti ja rehellisesti mielipiteemme. Jokainen uusi toimija on tervetullut alallemme ja me haluamme tukea sekä ohjata jotta sinä ja yhtiösi toimitte kanssamme tuloksellisesti sekä pitkään.
Markkinointia
Tarjoamme avuksesi kevyttä markkinoinnin vuosikelloa, jonka avulla voit toteuttaa suunnitellusti oman yhtiösi markkinointia. Suunnittelemme perusrungon pohjalta kanssasi juuri sinun yhtiöösi ja toiminta-alueellesi sopivan mallin johon voidaan lisätä toiveidesi mukaisesti digitaalisten kanavien lisäksi muita markkinointikanavia. Tarkoitus on parantaa tulosta sinulle.

+358 10 406 4320
contact@ptsfinland.com

esimerkkejä valmennuksistamme:

Henkilöstön sitouttaminen

Henkilöstön sitoutuminen yhteisiin toimintatapoihin ja yhtiön tavoitteisiin on meille jokaiselle yrittäjälle tärkeää ja takaa sekä toiminnan laadun että kannattavuuden. Miten yrittäjänä sitoutan henkilöstäni? Tarvitseeko tarjota sirkushuveja? Uskomme, että sitoutumisen kannalta perusasiat ovat innostava tarina, työn merkityksellisyyden kokeminen, selkeät odotukset, kannustava työyhteisö ja oma kehittyminen.

Henkilöstön rooli asiakaspalvelussa

Lähtökohtaisesti uskomme, että meillä kaikilla on halu ja kyky palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Muutokset asiakasryhmissä ja ylipäätään asiakkaan käyttäytymisessä vaativat sitä, että muistamme pysähtyä yhdessä miettimään asiakkaidemme tarpeita sekä sitä, miten juuri minä omassa roolissani vaikutan asiakkaiden odotusten täyttymiseen ja niiden ylittymiseen.

Palautteen antaminen ja palautteen vastaanottaminen

Nopein tie yrityksen kehitykseen on sen henkilöstön kehittyminen. Kehittymistä oikeaan suuntaan nopeuttaa palautteen saaminen; kannustava ja rohkaiseva. Palautteen antaminen ja vastaanottaminen ei ole vain esimiehen asia, vaan kehittyvässä työyhteisössä palaute on kaikkien yhteinen asia.

Asiakaskokemus - mistä se muodostuu ja miksi on ensiarvoisen tärkeä

Asiakaskokemus on kilpailuetu, jota on vaikea kopioida. Erilaisten tutkimusten mukaan, hinta kilpailukeinona tulee jäämään enenemissä määrin pienempään osaan asiakkaan ostopäätöstä.  Asiakkaan odotusten ylittävää asiakaskokemuksen tuottamiseen panostaminen on meidän jokaisen asia. Asiakaskokemus verrattuna perinteiseen asiakaspalvelun laatuun yhdistää sekä tuotteen tai palvelun toiminnallisen laadun että asiakkaan kokemuksen palvelun tai tuotteen käytöstä. Asiakaskokemus ei ole ainoastaan asiakaspalvelun tehtävä, vaan asiakkaan tarpeet ja niihin vastaaminen on meidän kaikkien yrityksessä toimivien asia.

Palveluiden myynti – Miten myyt palvelusi ohimennen kolmessa minuutissa

Meillä on usein todella paljon käyttämätöntä ”myyntivoimaa” yrityksessä, jos myynti on ainoastaan myynnin asia. Kun lyhyt ja ytimekäs myyntipuhe on rakennettu asiakkaan maailmasta käsin, palvelee se meitä mm. Tehokkaana markkinoinnin väylänä kaikissa kohtaamisissa, mahdollistaa palvelutilanteessa lisämyynnin, herättää asiakkaan mielenkiinnon tehokkaasti, kiteyttää yrityksemme ydinviestin puheeksi arjessa. Harjoittelemattomissa myyntipuheissa sorrumme usein joko korulauseisiin tai kerromme asiakkaan kannalta epäolennaisia asioita.

  ethän epäröi olla yhteydessä meihin. lähetä viestisi ohesta ja olemme viipymättä

 yhteydessä sinuun.

Kerro missä asioissa voimme olla avuksi Sinun arjessasi. Luemme viestisi viipymättä ja palaamme vastauksen kera mahdollisimman pian.

5 + 8 =

PERSONAL TRANSPORTATION
SERVICE FINLAND OY

 

CUSTOMER SERVICE

+358 10 406 4320
contact@ptsfinland.com

Kaipionmäentie 9 E
37570 LEMPÄÄLÄ

Share This