Yhteinen halu kehittyä

| kesä 14, 2018 | Yhteistyö ja kehitys

Yhteistyöajattelu

Minä yhdessä kumppaneideni kanssa näemme lakimuutoksessa mahdollisuuden kehittää henkilökuljetuksen alaa. Ihmisten välinen yhteistyöajattelu on toiminnan ja kasvun edellytys. Asiakkaisiimme lukeutuu erityisesti kumppanuusasiakkaat, joiden tulee luottaa siihen, että toimintaamme kehitetään jatkuvasti.

Kohtaaminen

Asiakastyytyväisyyden kehittämiseen tarvitaan aito kiinnostus asiakkaan tarpeita kohtaan ja oikeat kanavat, joiden kautta pystytään keskustelemaan asiakkaan kanssa suoraan. Meillä on halu kuunnella asiakasta ja ratkaista heidän liikkumiseen liittyvät kysymykset ja haasteet. Tämä asenne näkyy kaikessa toiminnassamme. Asioita lähestytään sillä ajatuksella, miten asiakas itse ajattelisi sekä toivoisi. Tämä johtaa siihen, että business voi kehittyä ja voida hyvin.

Henkilökuljetusala on ennen kaikkea ihmisten kohtaamista. Liikkuminen toki tapahtuu jollakin teknisellä välineellä. Olkoon se lentokone, juna, linja-auto tai henkilöauto, kaikkia niitä vielä toistaiseksi ohjaa ihminen. Isommissa laitteissa on kuljettajan lisäksi Cabin henkilökunta. Mielestäni Cabilla on suurempi vaikutus palvelukokemukseen kuin yksittäisellä henkilöllä, joka ohjaa liikkumiseen tarkoitettua välinettä, johtuen heidän henkilökohtaisemmasta kontaktista asiakkaaseen. Kohtaamisesta.

Moniulotteinen asiakaspalvelu

Henkilökohtaisella kohtaamisella on ratkaiseva asema itse kuljetustapahtumassa asiakaskokemuksen kannalta. Kuljettajan rooli on tärkeämpi kuin kalustotyyppi, jolla kuljetus hoidetaan. Jotta pystymme tässäkin asiassa kehittymään, tarvitsemme oikeanlaisen tiimin ympärillemme. Tiimi, joka yhteistyössä toistensa kanssa auttavat meitä kehittymään.

Asiakaspalvelu on aivan huikean hienoa työtä. Harvoin sitä oikein työksi ymmärtääkään. On mahtavaa huomata, että kuljettajana pystyt päivän aikana auttamaan ja helpottamaan toisen ihmisen elämää. Liittyen se sitten kuljetustapahtumaan tai siihen, että kuuntelet tai keskustelet asioista, jotka asiakasta sillä hetkellä mietityttää. Samoin antamalla asiakkaalle tarpeen vaatiessa mahdollisuuden hiljaiseen hetkeen, on parasta mahdollista palvelua. Asiakastyytyväisyyden kehittämiseen tarvitaan kerättyä tietoa koetuista asiakaskokemuksista.

 

” Asiakaspalvelu on aivan huikean hienoa työtä. Harvoin sitä oikein työksi ymmärtääkään.”

Kaikki tämä on kuitenkin työtä, vaikka mukavaa onkin. Omaa ja työntekijän kehittymistä on tuettava. Tae yrityksen hyvinvoinnille taloudellisen hyvinvoinnin rinnalla on yrityksessä toimivien ihmisten hyvinvointi, sitoutuminen toimintaan sekä kiinnostus oman tekemisen kehittämiseen. Minä ja PTS tarjoamme mahdollisuuden tähänkin asiaan matalalla kynnyksellä. Asiantuntija tiimissämme on aiheeseen liittyvää valmennusosaamista.

Tuetaan toisiamme

PTS on meille kumppaneille kuin vertaistukiryhmä. Keskustelemme avoimesti asioista ja mietimme yhdessä ratkaisuja kunkin mahdollisiin murheisiin. Toimimme ratkaisukeskeisesti. Autamme sinua selventämään ajatuksiasi liiketoiminnan suhteen uudessa markkinatilanteessa. Haluamme olla tukenasi, aidosti.

Parasta Tukea Sinulle.

Sirpa

ETHÄN EPÄRÖI KYSYÄ.
KYSY ROHKEASTI JA OLEMME

YHTEYDESSÄ SINUUN

Kerro missä asiassa voimme palvella Sinua. Täytä oheinen lomake ja olemme pian yhteydessä Sinuun.

[recaptcha]

Share This