IHMISYYS.
AVOIMUUS.
KUNNIOITUS.

Omat tiemme toi meidät yhteen ihmisinä useiden mutkien ja vuosien kautta, jokaisen omalla tavallaan. Kilometrejä meillä on satoja tuhansia takanapäin ja kaikkien meidän tie on ollut erilainen. Lukuisien erilaisten keskusteluiden jälkeen huomasimme ajattelevamme samalla innostuksella alan tulevan murroksen mahdollisuuksista. Lopuksi syntyi ajatus luoda yhdessä jotain uutta jonka avulla me voimme olla niin asiakkaiden kuin kuljetusyrittäjien tukena ja apuna, samalla varmistaen suomalaisten toimijoiden tasalaatuiSen palveluN.

Uskomme vahvasti, että yhteistyössä on voimaa, jolla saavutetaan pienille toimijoille ison yhtiön mahdollisuudet, olipa kyseessä asiakas tai yritys. Yhdessä meillä on mahdollisuudet varmistaa asiakaskokemuksen taso myös tulevaisuudessa ja auttaa toisiamme keskittymään oman toimintamme kannalta tärkeimpiin asioihin.  Kuljettajat voivat keskittyä palvelemaan asiakkaita kuljetuksen aikana ja asiakkaat voivat keskittyä päivän muihin tehtäviin reittisuunnitteluiden sijasta.

Meille tärkeitä arvoja ovat avoimuus, ihmisyys ja kunnioitus, jotka yhdistävät meitä vieläkin vahvemmin kuin ajatus tulevaisuudesta. Näiden arvojen pohjalta toimiessamme arjessa, olemme ansainneet niin toistemme, kumppaneidemme kuin asiakkaidemme luottamuksen. Näistä toimintamme peruspilareista emme ole valmiita tinkimään, emme milliäkään.

v

AVOIMUUS

Kun kaikilla on sama tieto käytössään, on väärinymmärrysten mahdollisuus minimoitu. Kun annamme itsestämme, saamme tuplaten takaisin. Me tiedämme, että yhdellä ihmisellä ei ole kaikki oikeat vastaukset ja avoin keskustelu luo perustukset oikeille päätöksille ja ohjaa oikeaan suuntaan, yhdessä.

IHMISYYS

Kun kohtaamme toisemme ihmisinä, ymmärrämme toisiamme. Silloin emme kangistu hienoihin korulauseisiin ja puhumme samalla kielellä. Hahmotamme, että jokaisella meillä on omat vahvuudet ja kohdat joissa tarvitsemme tukea. Jokainen meistä on tärkeä.

KUNNIOITUS

Vanha sanonta, toisia on kohdeltava kuin toivoisi itseään kohdeltavan, ei ole haalistunut ajan saatossa. Tulemme puolitiehen vastaan ja arvostamme aidosti jokaista omana itsenään. Kunnioitamme päätöksiä, tehtyjä ja tulevia, emmekä tuomitse. Jokainen näkemys, kokemus ja mielipide on arvokas, niistä syntyy kokonaisuus.

ME
OLEMME
PTS FINLAND OY

ASIANTUNTIJAMME

Kaisa
Laatikainen

OPERATIVE MANAGER, PARTNER

Nöyrä ja kunnioittava asenne niin asiakkaita kuin kollegoita kohtaan johon yhdistyy lappilaisittain iloinen ja positiivinen persoona. Idearikkaus jota ohjaa pilkun tarkka yksityiskohtien viilaus vie aika ajoittain kollegat äärirajoille, mutta aina asiakkaan hyväksi. Tarkoitushan on tärkein?  

Asiakaspalvelu ja ihmisten kanssa tekeminen ovat arjen voimavaroja joista ammennan onnistumiset. 

Mikko

Kivelä

PARTNER

Rutiininomainen arki ei ole minua varten. Elän vahvasti hetkessä ja hetkistä, vaikka samalla suunnittelen pitkäjänteisesti tulevaisuutta ja oman liiketoiminnan kehittämistä eteenpäin. Uskallan rohkeasti kokeilla ja tutkia mahdollisuuksia, koskaanhan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan. 

Sirpa
Tuominen

PARTNER

Ihmisten hyvinvointi, suvaitsevaisuus ja tasapuolinen kohtelu ovat itselläni tärkeitä asioita.  Ihmisyys korostuu palvelussa joka hetki ja se tuo minulle voimaa ja lisäarvoa työlleni. Tiimityöskentely ja toisten arvostus sekä terve kyseenalaistaminen ovat asioita joka saa työnteon tuntumaan melkein vapaa-ajalta. Kaikkia näitä asioita haluan tuoda myös omassa työssäni esille.  

 

Seppo
Mikkola

PARTNER

Rehellinen, maaseudun kasvatti joka seisoo vankasti sanojensa takana. Sopeutuva ja reilu persoona joka osaa nauraa myös omille virheille ja kääntää ne voitoksi. 

  ethän epäröi olla yhteydessä meihin. lähetä viestisi ohesta ja olemme viipymättä

 yhteydessä sinuun.

Kerro missä asioissa voimme olla avuksi Sinun arjessasi. Luemme viestisi viipymättä ja palaamme vastauksen kera mahdollisimman pian.

5 + 4 =

PERSONAL TRANSPORTATION
SERVICE FINLAND OY

 

CUSTOMER SERVICE

+358 10 406 4320
contact@ptsfinland.com

Kaipionmäentie 9 E
37570 LEMPÄÄLÄ

Share This